Bolle med lejlighedsvis

Bolle medEr en pige, som er 24, der ønsker at møde en fyr, der er over 30 år for smukke resultater. Jeg er LTE lys mørke, så du ikke skal have noget problem med det. Håber vi kan mødes over en kop kaffe og se om vores kemi er konsistent. Hvis det gør, så kan vi få det sjovt sammen. Er ikke på udkig efter noget seriøst forhold, men mere efter en flink mand at bolle nu og da.

Kontakte mig

9 comments

  1. hej

    jeg søger og savner også sex …meget sex , jeg elsker at slikke lææænge og kæle , især bryster elsker jeg ,kan komme flere gange i træk og holde længe , jeg elsker at kæle og ophidse dig og se og høre dig komme , vi kan evt mødes over en kop kaffe eller et glas og så se hvad det bringer , jeg er selvstændig og kan helst i hverdagene

    liderlige hilsner
    ole

  2. Hvad siger du til en trekant, dig og konen med tilskuer og hvad du ellers er frisk på 😉

  3. Er Fr.havner 40årige gut.. syntes vi kan tage resten over smz ig billeder.. smid Besked på 50251416

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.