Søger en romantisk mand

Søger en romantisk mandHej

Jeg er en kvinde på 46 år, som søger en romantisk mand til hyggeligt samvær både i og udenfor sengen. Om mig selv kan jeg sige at jeg utrolig livsglad og smiler og griner meget, så tørvetrillere og brokkehoveder er ikke noget for mig. Udseende og den slags der er så vigtigt for nogle rager mig en bønne, og med min kraftige overvægt ligner jeg jo ikke just en fotomodel. Det er dog vigtigt at du er udstyret med en pik af en vis længde da jeg ikke gider en på 12-15 cm, det synes jeg ikke at jeg får nok ud af. Med hensyn til sex har jeg ikke rigtig nogen regler eller fordomme, så jeg ønsker mig en mand der til enhver tid stoler nok på mig til at fortælle om hvad han kunne tænke sig uden at tage hensyn til om jeg nu bliver sur og fornærmet, for det gør jeg aldrig. Da jeg er en meget spontan person skal vedkommende jeg vælger være indstillet på at jeg ud af det blå kan finde på at læne mig ind over spisebordet og skal tages hårdt bagfra, mens jeg på andre tidspunkter bare vil vente til man kommer ind under dynen for der at blive elsket blidt og længe.

Hvis ovenstående skulle have fanget din interesse så skrive gerne.

Kontakte mig

6 comments

  1. Hej, Jeg er en mand på 26, kunne godt tænke mig at komme i seng med dig, og du ville ikke fortryde det. Har du en mail?

  2. Hej det su skriver tiltaler mig meget og er lige præcis hvad jeg også søger, håber vi kan finde ud af at mødes og se hvordan kemien er, håber at hære fra dig

  3. hej jeg er en usikker flot mand på 47 år, så jeg vil høre om du om du er single og om har lyst til at lære mig bedre at kende , jeg er ugift og jeg har ingen børn og jeg har ikke nogen kompliseret forhold så jeg er lige til at plukke …….skriv hvis du har interesseret hilsen christian

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.