Yngre kvinder der har lyst til leg

yngre-kvinder-der-har-lyst-til-legMin største opgave er at gøre Master glad, og tilgodese hans behov. Jeg søger derfor yngre kvinder der har lyst til leg i klubben med Master. Du skal være indstillet på at blive domineret og være tøs i en Master/tøs leg. Jeg vil formentlig ikke være så aktiv i legen, da jeg selv tænder på at kigge på at Master dominerer andre tøser. Dog kan han finde på at bede mig om at deltage, så du må ikke være p/p forskrækket. Hvis du er interesseret, så skriv et brev til mig. Så kan vi mødes i klubben og se om kemien passer.

Kontakte mig

One comment

  1. Hej jeg kunne godt tænke mig at kneppe dig og slikke dig i alle dine våde huller og du skal sutte min pik stiv til de huller du vil have den op i . skriv så vi kan komme vores safter i gang knus

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.