Pige søger elsker

pige-soeger-elskerEn stor og lidt genert pige søger elsker. Måske er det lige dig jeg mangler ? Om du selv er stor, eller bare godt kan lide store piger betyder mindre, men det er vigtigt, at du tænder på at dominere og bestemme over den kvinde du er sammen med, i hvert fald i sengen. Jeg fantaserer om, at eksperimentere med bl.a. bindelege og sm, så jeg vil foretrække en elsker med lignende interresser. Vi skal kunne mødes hos dig. Måske ses vi – knus fra mig

Kontakte mig

10 comments

 1. Hej jeg er på knæk på 21 det er du er meget fristende så jeg spørger dig har også lidt på sidebenene er du frisk på at mødes??

 2. Hejsa , synes da du skulle skrive en besked til mig 🙂
  Er en sød og seriøs fyr på 29 , måske det er mig du leder efter 🙂

 3. Jeg syntes du ser dejlig ud, jeg ville gerne ønske mig sex med dig helt uforpligtende

  Jeg ville starte med at massere hele din krop, vende dig om på ryggen massere dine bryste, så videre ned til din fisse, massere blidt, når du så er våd vil jeg slikke din våde fisse………….

 4. hej

  jeg søger og savner også sex …meget sex , jeg elsker at slikke lææænge og kæle , især bryster elsker jeg ,kan komme flere gange i træk og holde længe , jeg elsker at kæle og ophidse dig og se og høre dig komme , vi kan evt mødes over en kop kaffe eller et glas og så se hvad det bringer , jeg er selvstændig og kan helst i hverdagene

  liderlige hilsner
  ole

 5. Hej ung knægt på 17 år. Jeg syntes du er en rigtig frækkert kontakt mig på mail. Så kan vi aftale noget hvis det er 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.