Søger en partner til sex

soeger-en-partner-til-sexHej! Jeg er en frisk ung pige som søger en partner til sex 1-2 gange om ugen, indtil jeg finder en fast kæreste. Jeg er ikke så erfaren men vil gerne prøve flere og spændende ting, måske sammen med dig. Jeg elsker at får slikket bryster og mis og så kan jeg rigtig godt lide at det er er fyren der styrer det og fortæller mig hvad jeg skal gøre, men selvfølgelig skal jeg have ret til at sige nej.
Glæder mig til at hører fra nogle friske fyre som kunne tænke sig at gør min hverdag lidt mere spændende

Kontakte mig

11 comments

 1. Hej jeg er på knæk på 21 det er du er meget fristende så jeg spørger dig har også lidt på sidebenene er du frisk på at mødes??

 2. hej

  jeg søger og savner også sex …meget sex , jeg elsker at slikke lææænge og kæle , især bryster elsker jeg ,kan komme flere gange i træk og holde længe , jeg elsker at kæle og ophidse dig og se og høre dig komme , vi kan evt mødes over en kop kaffe eller et glas og så se hvad det bringer , jeg er selvstændig og kan helst i hverdagene

  liderlige hilsner
  ole

 3. Jeg gider ikke højne mig selv på nogle måder.

  Fyr
  26 år
  Sjælland
  Og frisk på at prøve nyt.

  Sex er en helt speciel verden for mig og har efterhånden prøvet lidt af hvert og kan sige at jeg er til det du vil ha mig til at være…. Skal jeg være hård er jeg hård, vil du have jeg skal trække dig i håret mens jeg gir dig, så gør jeg det.

  Pisk, pirren, håndjern, legetøj you name it

  Sex er en hobby for mig

  180 cm høj
  Slank/markeret
  Meget sorineret
  Glat på hele overkroppen plus det løse
  Tatoveringer

  Og hvis du vil have oplevelser fortryder du mig ikke. Det lover jeg dig på forhånd 😉

 4. Hej gider ikke skrive masse her ud over hvor i landet du høre til er selv 9900 Frederikshavner.. ellers syntes jeg resten kan vi finde ud af over mobilen.. Smz på 50251416
  Hilsen Dennis 40år

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.