Møde en dejlig kvinde

moede-en-dejlig-kvindeJeg vil gerne møde en dejlig kvinde, gerne på min egen alder men overhovedet ingen betingelse, til at have kærlig hygge og lækker sex med. Det er ingen forhindring, hvis du er gift eller i et parforhold. Jeg er en stor/buttet pige, har langt hår og masser af smil i øjnene. Er frisk og aktiv. Du må gerne selv være en stor og omfangsrig pige, men ikke nødvendigvis. Min mand kender mine ønsker, men skal ikke deltage. Stort knus – jeg håber at høre fra dig

Kontakte mig

One comment

  1. hej jeg søger dig din profil er intressandt og ønsker kontakt er gift og søger sex jeg er fra sjælland omkring køge.

    tag forbehold stavelfejl, er ordblind
    hilsen bjarne

    du har nogle gode store bryster.

    jeg er 39 år

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.