Sex med kvinder

sex-med-kvinderHejsa! Jeg kommer fra Holbæk og ønsker kontakt/sex med kvinder. Jeg har ikke prøvet det før, men er efterhånden blevet nysgerrig efter at mærke, om en kvinde kan tænde mig ligesom en mand kan…Hvorfor er det mænd elsker at slikke en kvinde og nyde hendes bryster/bagdel m.m…..    Det vil jeg nu gerne afprøve, så jeg selv mærker lysten til en kvinde…sf….Jeg tænder på kvinder, der har pæne store bryster – D/E-skåle…Skriv gerne og jeg besvarer seriøse henvendelser 🙂 Hilsen

Kontakte mig

4 comments

  1. Hej vi søger pige til pg udleve lidt fantasier med. Vi er et par jeg er 28 pg min dame er 24 . Er det noget så skriv 😊

    1. Vi er et par .hun-24 år ,175/85,omfangsrig,D/E skåle,store røv,ik tygge,får ik nok af sex,meget liderlig.han .49 år 182/97.meget velsøgneret,og pen,med i de meste.deltager sammen eller hver for sig.meget seriøs

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.