Chatten – der udviklede sig

Min mand og jeg havde i længere tid snakket om at være sammen med et andet par. Det var startet med at han havde fortalt mig, at han havde en drøm, om at se mig sammen med en anden kvinde. Først vidste jeg ikke rigtigt – jeg havde aldrig tilladt mig selv, at havde sådanne fantasier, men jo mere jeg tænkte på det – jo mere tændt blev jeg.

Det var nu et år siden, at han havde fortalte mig om sin fantasi, og den havde skiftet form mange gange. Vi havde snakket meget om, hvor man fandt en pige eller et par, der var med på ideen. En dag kom vi så ind på en chat, hvor emnet var sex. Efter noget tid faldt vi i snak med et par. De havde før prøvet, at dyrke sex med andre par, og hun havde også prøvet at være sammen med en veninde. Jo mere vi chattede med dem – jo mere tændte blev vi. Vi begyndte at udveksle billeder. Først ganske uskyldige billeder, senere mere pikante billeder, og billederne tændte os endnu mere, både at tage billeder af hinanden, og at modtage billeder. Hun havde den dejligste krop, som jeg i drømte om at komme til at kærtegne.

Efter at dette havde stået på en tid, blev vi enige om at mødes – bare over en kop kaffe – så vi kørte ned til dem en lørdag eftermiddag. Det var en dejlig sommerdag, solen skinnede fra en skyfri himmel, og alt åndede fred og idyl. De boede i et stort dejligt hus. Ungerne havde de fået passet, så vi havde alt den tid vi ønskede, til at lære hinanden at kende. Det viste sig at de var nogle dejlige mennesker. Vi faldt i snak med det samme. Samtalen faldt mere og mere på sex og erotik. Pludselig var klokken næsten 19.00 og vi blev enige om, at vi lige så godt kunne blive og spise med. Vi blev enige om at grille, og vi piger blev hurtigt enige om, at grillmad blev bedst, hvis det var tilberedt af mænd. Hun spurgte om jeg ikke trængte til et forfriskende bad inden middagen, for det gjorde hun. Jeg havde godt nok svedt hele dagen, da det var meget varmt, men jeg var nu også lidt skeptisk – jeg havde jo fortalt hende om mine fantasier, om blandt andet at blive badet af en kvinde – men jeg indvilligede, jeg var jo også nysgerrig.

Vi gik oven på til deres soveværelse, hvor badeværelset lå i forlængelse af. Da vi kom ud på badeværelset, vendte hun sig pludselig om og kiggede mig dybt ind i øjnene, det gav et gib i mig. Jeg kunne med det samme mærke, at jeg blev varm. Hun løftede den ene hånd og kærtegnede mit ansigt. Startede med kinden og panden, så ned omkring hagen og til sidst rundt i nakken. Hun trak mig forsigtigt ind til sig og lod nu hendes mund gøre det samme, som hendes hænder lige havde gjort. Jeg dirrede, jeg havde altid drømt om at kysse en kvinde, og det vidste hun, men hun gik hele tiden uden om mine læber. Til sidst forbarmede hun sig og kyssede mig først blidt, og så mere og mere krævende. Jeg prøvede forsigtigt at smage på hendes kys – det var vidunderligt, meget bedre end jeg havde forestillet mig.

Hun knappede langsomt min tynde skjortebluse op, og lod den falde til gulvet, og uden at jeg opdagede det havde hun knappet min bh op, og stod nu og kælede for mine nøgne bryster. Jeg var helt væk, men jeg måtte også prøve at mærke hendes bryster, og tog forsigtigt hendes bluse og bh af. Hvor var hun flot. Jeg nød at kæle for hende. Hendes kærtegn blev mere og mere krævende, og kom længere og længere ned, hun fik forsigtigt lirket mig nederdel af, og mine trusser, og inden jeg vidste af det stod jeg helt nøgen foran hende, og hun kælede for mit køn. Jeg havde aldrig forestillet mig, at det kunne være så dejligt.

Vi gik ind under bruseren, og vaskede blidt hinanden. Hvor var det befriende at stå under bruseren. Vi skiftedes til at bruse og sæbe hinanden ind. Tankerne fór rundt i mit hoved, jeg havde sådan lyst til at smage hendes køn, og smage om en kvinde virkelig smagte, som jeg havde forestillet mig. Jeg kiggede hende dybt i øjnene, og det var som om hun kunne læse mine tanker. Hun lagde den ene hånd på min skulder, og trykkede let, for at vise mig at hun gerne ville. Jeg gik langsomt ned i knæ, og havde så ansigtet ud for hendes køn, jeg var så varm – endnu en af mine drømme var ved at gå i opfyldelse. Jeg smagte først forsigtigt, og kunne mærke at hun kunne lide det. Jeg prøvede at stikke tungen op i revnen – jeg smagte forsigtigt på hende, hvor smagte hun vidunderligt. Hun stønnede højere og højere – hun var så tæt på at komme, og jeg selv blev mere og mere varm. Jeg slikkede og slikkede og hun kom i et højt skrig.

”Der er mad om et kvarter” – det var mændene der råbte, og vi kiggede på hinanden. Vi kunne have blevet ved, men var jo nødt til at gå ned, nu hvor de havde stået og lavet mad til os. Vi slukkede for vandet, og tørrede os. Hun kom hen til mig og kiggede mig dybt i øjnene, mens hun sagde tak, og at hun nok skulle gengælde senere – mit køn dunkede. Hun gav mig et par elskovskugler, og sagde at jeg skulle ligge dem op, og at der vist ikke var nogen grund til at jeg tog trusser på – mens hun smilede frækt til mig.

Vi klædte os på og gik ned til mændene. Vi kunne se, at de var meget overraskede over vores røde kinder, og spurgte om det var dejligt med et forfriskende bad – vi kiggede bare smilende på hinanden. Vi satte os ved siden af hinanden ved bordet, og lod mændene sidde på den anden side. Under middagen kiggede vi flere gange på hinanden, og hver gang vi kunne se vores snit til det, kærtegnede vi hinanden.

Da vi havde spist i en times tid, kunne vi ikke vente mere, og vi begyndte at kæle for hinanden mere åbenlyst – og det kunne vores mænd lide. Vi kunne hører, at deres åndedrag blev tungere og tungere. De kunne slet ikke koncentrerer sig om deres snak. Vi blev hurtigt enige om at mændene vist var nødt til at tage opvasken i aften. Vi sagde grinene, at de vist godt kunne trænge til at blive kølet lidt af. Vi gik hånd i hånd, og da vi kiggede tilbage kunne vi se mændenes nysgerrige blikke. Men vi grinede bare.

Da vi kom oven på gik vi direkte hen til sengen, hvor vi klædte os af, og lagde os ved siden af hinanden. Hun begyndte igen at kysse mig over hele kroppen. Først ansigtet, så armene, brysterne, maven, lårene og hele vejen ned af benene, for til sidst at komme til mit køn. Hun kiggede frækt op på mig, og jeg var lige ved at gå til. Så mærkede jeg endeligt hendes læber på mit køn. De var så bløde og dejlige. Hun kyssede mig først uden på, og spredte så forsigtigt mine skamlæber, og jeg mærkede for første gang en kvindetunge. Hun startede forneden og lod tungen køre forsigtigt op til min klit, som stod og strittede, klar til at blive kærtegnet. Det kriblede i hele min krop, og jeg kunne mærke, hvordan alle musklerne i min krop begyndte at trække sig sammen. Jeg var heller ikke upåvirket af de elskovskugler hun tidligere havde bedt mig sætte op. Hun slikkede og suttede, og hun var god til det – det var lige som jeg havde forestillet mig. Så blidt og dejligt, og samtidigt hårdt og bestemt. Jeg kom i en lang orgasme. Jeg fløj rundt.

Jeg lå helt livløst på sengen og mærkede hvordan det snurrede i hele min krop. Mændene måtte have hørt mit skrig, for pludselig kunne vi se deres nysgerrige ansigter i døren. Vi vinkede dem ind, og bød dem at sætte sig på sengekanten. De satte sig på hver deres side. Vi piger kiggede på hinanden, og jeg kunne se i hendes øjne, at hun tænkte det samme som jeg. Vi begyndte at kysse hinanden – vi gjorde alt det vi vidste, at vores mænd havde drømt om at se to kvinder gøre ved hinanden. Vi kunne se at de sad mere og mere uroligt, og at bulen i deres bukser voksede. Vi kiggede på hinanden, og med et vendte vi os om mod hver vores mand. Vi begyndte langsomt at kæle for dem, og klædte dem langsomt af.

De kravlede op til os og vi kyssede igen hinanden. Nu var det mændene der kælede for os, og vi blev alle fire mere og mere liderlige. Mændene skulle bare mærke varmen nu, så de tog hver deres kone. Jeg mærkede hvordan min mand trængte op i mig, og hvordan han langsomt begyndte at køre ind og ud. Det var så frækt at se hvordan de andre elskede, samtidig med at jeg kunne mærke min mands køn oppe i mig. Vi kom alle fire i en lang brusende orgasme. Vi lå længe alle fire og nød orgasmen.

Efter denne oplevelse blev vores chatte mere intense, og det blev til mange flere møder, men det er en helt anden historie.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.