Den modne fjams

Den modne fjams
Den modne fjams

Uhmmm hvor lækkert. En kvinde der ved hvad hun vil have – nemlig hård diller i sin gamle fjams. Er det noget vi vil give hende? Svaret er JA! Hun skulle lægge sig ned på maven, sprede sine fede lår og lade min pik føre sig op i hendes modne fjams.. Efter en ordentlig gang hård sex, ville jeg tømme min hårde pik ud over de modne bryster.

Faktisk så har den modne tøs nogle ordentlige jader.. Ville sgu gerne massere dem lidt og smøre dem ind i olie, sutte på brystvorterne. Det ville gøre min pik rigtig hård og klar til at fylde den modne kusse ud! Uhmminummi.. Håber hun er en rigtig højlydt stønner der ikke lægger skjul på at hun kan lide en gang hård diller i den store rummelige møgkusse. Ffs jeg er liderlig nu!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.