Det startede i restauranten

Vi har bestilt bord på den lille hyggelige restaurant. Vi har hele dagen gået og gejlet hinanden op og lige inden vi tog afsted til restauranten, har vi været i bad sammen, hvor vi har ophidset hinanden, men jeg har med vilje ikke ladet det gå for vidt, da jeg har planer for aftenen. Jeg har bedt dig om, at tage noget lækkert undertøj på samt lagt en kjole og bluse frem til dig. Du ser bare så smuk og indbydende ud, og jeg har meget svært ved ikke at kaste mig over dig.

På vej i bilen til restauranten sidder ligeledes og ophidser hinanden ved at berøre hinandens kroppe, når der er en chance herfor. Jeg har efterhånden meget svært ved at holde fokus på min kørsel og overvejer flere gange at holde ind til siden for at kaste mig over dig, men styrer mig.

Vi har på restauranten fået tildelt et afsondret bord, hvor ikke så mange kan se os. Vi starter med et glas champagne som aperitif og sidder og nyder synet af hinanden, mens vi bestiller en lækker middag. Medens vi venter på forretten, kan jeg mærke din fod smyger sig op ad mit ben. Du har taget dine sko af, og jeg kan mærke at din strømpeklædte fod nærmere sig mit skridt. Som altid ophidser det mig, og da din fod endeligt når op til målet og blidt masserer mine nosser og min nu stive pik, har jeg meget svært ved at styre mig. Tjeneren kigger da også underligt på mig, da han i det samme kommer med forretten, men jeg forsøger at lade som ingenting. Under hele forretten fortsætter du din fodmassage af mit skridt, og jeg priser mig lykkelig for at jeg ikke har behov for at rejse mig, da jeg på ingen måde ville kunne skjule min begejstring for din behandling.

Da forretten er vel overstået, mener jeg at det er min tur til at sætte gang i planen. Jeg giver dig diskret en pakke og beder dig om at gå ud på toilettet og åbne pakken og iføre dig indholdet. Som bevis herpå skal du, når du kommer tilbage, give mig dine trusser. Lettere forvirret, men samtidig spændt begiver du dig mod toilettet, hvor du hurtigt får åbnet pakken. Du bliver noget overrasket da du erfarer, at pakken indeholder et par latextrusser med indbygget dildo, men får hurtigt sundet dig og krænger dine trusser af. Aftenens hidtidige oplevelser har gjort dig liderlig og våd, så dine trusser er godt fugtige. Forsigtigt trækker du latextrusser på. Du kan tydeligt mærke dem glide op af dine lår. Det føles som et ekstra stykke hud, som er meget glat, men også lidt koldt. Da du trækker trusserne hele vejen op over din velformede numse, kan du mærke hvordan gummiet kærtegner dine baller. Samtidig kan du mærke hvordan den indbyggede dildo presser mod dine våde og opsvulmede skamlæber. Som følge af din ophidselse glider dildoen indenfor dine skamlæber, og med et blidt skub ryger dildoen helt til bunds i din fisse.

Da du kommer tilbage til bordet kan jeg se på dine øjne samt din gang, at du har gjort som beordret. Du lader diskret dine trusser glide ned i mit skød og sætter dig overfor mig. Det er tydeligt, at det overrasker dig, at dildoen bliver presset yderligere op i dig, da du sætter dig ned, men det ser ud som om det ophidser dig. Det er derfor nu dig, som sidder noget uroligt, da tjeneren i det samme kommer med vores hovedret. Om det er vinen, selskabet, dildoen eller en blanding kan jeg ikke bedømme, men dine øjne får et klart skær, som tydeligt indikerer, at du nyder dette.
For ikke at pine dig yderligere, beslutter vi at springe desserten over. På vej ud af restauranten lægger jeg galant min frakke over dine skuldre. Samtidig tager jeg dog dine arme og samler dem bag ryggen, hvor jeg diskret påfører dig håndjern. Du er nu fuldstændig hjælpeløs. Jeg eskorterer dig roligt ud til den ventede bil, hvor jeg galant hjælper dig ind. Du har visse problemer med at sætte dig ind, da dine arme er bundet bag ryggen, men det lykkedes dog. Du giver et lille gisp fra dig, da du sætter dig ned, da dildoen atter bliver presset op i dig. Inden jeg starter bilen giver jeg dig bind for øjene og trækker op i din kjole, så dine laxtex trusser bliver synlige. Jeg kærtegner diskret den bløde latex og kan høre på dig at det ophidser dig. Jeg trækker ud i trusserne og leger med din glatte fisse og strejfer din klitoris flere gange, hvilket medfører små gisp fra dig. Pludseligt mærker du noget hårdt og koldt som bliver placeret ved din klitoris og jeg fjerner mine hænder.

Du hører at jeg starter bilen og er noget forundret over, hvad jeg har placeret i dine trusser, men du får hurtigt svaret, da du mærker vibrationerne fra det fjernstyret ”æg” som jeg har placeret. Kombinationen af din magtesløshed, dildoen samt vibrationenerne på din klitoris får dig næsten til at komme, men inden orgasmen kan rulle over dig, slukker jeg for vibrationen. Du brokker dig højlydt, men det hjælper dig ikke. Da du er ”dampet” lidt af, mærker du igen at jeg har tændt for vibratoren, men igen slukker jeg lige inden du kommer. Sådan fortsætter vi et stykke tid, mens du mærker vi kører rundt.

Da du føler at du ikke kan klare meget mere, standser vi pludseligt. Jeg stopper bilen og går rundt og lukker dig ud. Da du stadig har bind for øjene, kan du alene lugte og fornemme at vi befinder os i en skov. Jeg lader dig stå lidt alene, mens du kan høre at jeg tager tøjet af. Forsigtigt sætter jeg dig på køleren og beordre dig til at slikke min pik, som står rank og strittende. Begærligt lader du din tunge og mund lege med min pik, mens du sidder meget uroligt på køleren. Jeg kan mærke på mig selv at jeg er ved at komme og trækker mig ud.
Jeg løsner dine hænder og vender dig om, således at du står foroverbøjet hen over køleren. Uden at lade dildoen falde ud, lirker jeg latextrusserne til side og lader min tunge lege med din anus, som er fedtet godt til at alle dine safter, som har samlet sig i trusserne. Du stønner nu igen højlydt og jeg rejser mig igen. Forsigtigt presser jeg min pik op i din røv, mens jeg tænder for vibratoren igen. Således fyldt i begge huller og en snurrende vibrator på din klitoris, varer det kun 10 sekunder før du eksploderer i en kæmpe orgasme, som er så omfattende, at du næsten ikke registrerer at jeg samtidig pumper min sæd dybt op i dit indre.

Da du et stykke tid senere kommer til dig selv, ligger du på et tæppe og kan kigge op i den klare stjernehimmel. Jeg ligger ved siden af og kærtegner dit hår.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.