En tur til Jylland

Vejen var snor lige. Varmen fra denne sommerdag stod som en dis over horisonten. Der var ikke meget trafik, så jeg kunne holde en god fart. Jeg havde rullet vinduet ned, og kunne mærke at blæsten tog fat i mit lange mørke hår. Det var dejligt at blive kølet lidt ned. Jeg lænede mig tilbage i sædet, hørte musik fra bilradioen og lod mig bare synke hen i tankerne.

Et eller andet sted inden i mig, var jeg både spændt og nervøs, men så også frem til dette møde. Jeg er handelsrejsende og kører meget i Jylland. Som fraskilt og pt. single, jamen så var der ikke så mange forpligtigelser. Mit arbejde krævede en del tid og en del rejseaktivitet. Lige nu befandt jeg mig i Vestjylland. Havde lige afsluttet et kundemøde, og var nu på vej hen til min næste aftale.

Denne aftale var bare ikke en af de aftaler som jeg havde prøvet før. Jeg skulle besøge John og Lise i en lille by mellem Herning og Ringkøbing. Jeg kendte faktisk hverken John eller Lise. Jeg havde aldrig set dem i virkeligheden. Vi havde fået kontakt på nettet, og skrevet lidt sammen om lidt af hvert. De havde en profil på en af de utallige kontaktsteder der efterhånden findes på nettet.

John og Lises profil var egentligt en ganske almindelig par profil. Ikke en profil der var direkte til sex, men en profil som i første omgang bare handlede om kontakt med en kvinde omkring de 30. En kvinde som var almindelig og naturlig og ikke ville være bange for nye oplevelser eller nye mennesker.

Jeg havde en sen aften svaret på deres profil, og i løbet af et par uger havde vi mailet sammen flere gange. Nu ville skæbnen så, at jeg var i Jylland i denne uge, og John og Lise havde foreslået at jeg kunne komme forbi deres hjem, når jeg nu alligevel var i nærheden.

John og Lise havde sendt et billede af dem i en af deres mails. Lidt overraskende havde det vist dem stå ved siden af hinanden uden en trævl på kroppen. John var 35, rimelig høj, solbrun og smilede glad på billedet. Lise var 33, lidt mindre med at par dejlige bryster. Hendes mis var næsten glat på billedet. Kun en lille streg var der tilbage. Et sødt par, som med tøj på ville være et ideelt par i enhver jysk landsby.

De havde fortalt meget om dem selv i de mails jeg havde fået. Både om deres liv, hus og arbejde – men også om at få stillet deres nysgerrighed i dobbeltsengen. Lise havde altid haft et ønske om at prøve at være sammen med en anden kvinde, og John ville meget gerne give hende den oplevelse, hvis bare han måtte være til stede. Om han skulle deltage eller bare se på, ja det var lige meget for ham. Han ville finde begge dele meget ophidsende.

Jeg selv havde nu heller ingen erfaring med pigesex. Lysten havde som været der, men jeg var aldrig sprunget ud. I mine tidligere forhold havde det ikke været et emne, og sådan dybe lyster og fantasier var ikke noget jeg havde kunnet dele med hverken min mand eller mænd fra tidligere forhold. Men nu var jeg altså på vej til et stævnemøde i Jylland. Et stævnemøde som kun handlede om at prøve kræfter med et helt uberørt del af mig – og for den sag skyld også uberørt for dem jeg skulle møde.

Jeg nærmede med landsbyen, og det skulle være meget let at finde havde John fortalt. Og det var også helt rigtigt. Byen, hvis man kan kalde den det, bestod af landevejen og tre eller fire sideveje. Jeg skulle ned af den første og så ville huset ligge for enden af vejen. Min bil drejede ned af vejen. Hvis jeg skulle fortryde eller springe fra så skulle det være nu, tænkte jeg. Men det var kun en kort tanke. Jeg trillede ned af vejen og fandt let huset. Et rødt murstenshus med en lille have foran. Både haven og indkørslen var pænt passet. Græsset slået og hækken klippet pænt. Ja faktisk kunne det tyde på en rigtig nydelig familie. Jeg parkerede bilen i indkørslen, og inden jeg havde fået slukket motoren blev hoveddøren åbnet, og jeg kunne se både John og Lise i døren. De vinkede og sagde ”dav” på jysk. ”Kom indenfor” sagde John.
Vi satte os i køkkenet. Kaffen var klar og et stykke hjemmebagt kage. Det var nok sådan at man løsnede op på stemningen her ovre vest på. Men både John og Lise var utroligt nemme at snakke med.
John var lattermild og havde et lunt glimt i øjet. Lise havde den mest fantastiske latter, en latter som ville kunne få selv den mest kedelige og triste vestjyde til at klukke. Vi fik snakket om vind og vejr og om alle de ting som vi allerede havde vendt lidt i vores mails. Kaffen blev drukket og kagen spist, og alle tre vidste jo godt hvad dette møde handlede om. Hvem skal tage initiativet til at vende snakken til et lidt mere privat emne, tænkte jeg. Men inden jeg havde tænkt tanken til ende, spurgte Lise om vi alle skulle sætte os ind i deres dobbeltseng og snakke videre.
Ingen protesterede. Jeg gjorde heller ikke.

Deres soveværelse var stort, meget stort. I hvert fald i forhold til soveværelset i min lejlighed på Østerbro. Og deres seng – en kæmpe stor dobbeltseng, med masser af puder og dyner. John kom med den næste ide – lad os sætte os og snakke men kun i undertøj.
Han var mere direkte end jeg først havde antaget, men det var vel i orden. John smed bukserne og trøjen, og sprang næsten over i sengen. Han satte sig i den ene ende. Lise tog lidt mere roligt først sin bluse af. En helt hvid bh dækkede over det halve af hendes brune bryster. Og da hun fik taget bukserne af satte hun sig ved siden af John. Jeg havde samtidig også fået smidt mit tøj, og satte mig op i sengen til dem. Jeg følte mig nok lidt begloet, men på en dejlig fræk måde. Både John og Lise kiggede på mig. John havde svært ved at fjerne blikket fra mine bryster, og Lise skiftevis kigge på brysterne og på mit skridt. Jeg havde i dagens anledning barberet mig, så jeg var helt glat. Mon ikke det var det hun forsøgte at finde ud af, hvordan jeg så ud under trusserne.

Jamen så sidder vi her – sagde John. Nok mest bare for at sige noget. Hvad kunne du tænke dig, spurgte jeg Lise, og prøvede at fastholde hendes blik. Jeg kunne se at hun nok sad og blev lidt varm – og det gjorde jeg egentligt også. Sådan sidde i en fremmed seng og vide hvad der skal ske, men alligevel ikke vide noget som helst om hvordan.
Jeg kunne godt tænke mig at vi alle fik to ønsker opfyldt. Vi kan ønske os lige hvad vi vil. Både af de andre og for os selv. Hvis man ønsker noget som en anden ikke kan eller vil opfylde sige man pas, og man må så finde på et nyt ønske.
Ganske simple regler og alligevel regler der åbnede op for helt vilde ønsker og drømme. Både John og jeg syntes at det lød OK, og vi trak lod om hvem der skulle starte.
Jeg vandt lodtrækningen. John og Lise sad spændt og kiggede og ventede på mit ønske. Her sad jeg med både en kvinde og en mand, og kunne helt frit vælge hvad jeg ville bruge de to kroppe til. Tankerne og ideerne fløj gennem hovedet. Det var utroligt ophidsende at sidde og vide at man kunne få lige hvad man ønskede. Men jeg er også en ordentlig pige. Mine dybeste hemmeligheder og fantasier havde jeg aldrig delt med nogen. Mange af fantasierne troede jeg slet ikke ville egne sig til at se dagens lys. Jeg tænkte at jeg hellere måtte føle mig lidt frem og se hvad John og Lise ønsker når det bliver deres tur. Mit første ønske er, sagde jeg, at se dig John kæle for Lise så hun bliver rigtig varm.

Lise lagde sig på ryggen og John satte sig over hende. Han begyndte at kærtegne og kysse hele hendes krop. Hun lukkede øjnene og nød hans berøring og hans kys. Han kærtegnede brysterne, hendes inderlår, hendes skød. Han fik bh’en lirket af og Lise bryster væltede nu ud. Jeg kunne se at Johns arbejde havde virket. Vorterne strittede og det så John også. Han tog den skiftevis i munden og suttede, kyssede og slikkede på dem. Det voksede de jo bare endnu mere af. Lise begyndte at sukke, medens hun lå der og modtog. Trusserne blev krænget af og jeg kunne se hvordan hendes skamlæber var blevet en lille smule våde. John lagde forsigtigt en hånd mellem hendes ben. Lise sukkede dybt. ”Stop” sagde jeg. Nu må det være næstes tur til at få et ønske opfyldt, sagde jeg. Lise åbnede øjnene og kiggede på mig med en blanding af hævn og liderlighed i øjnene. OK så er det min tur sagde Lise. ”Jeg kunne godt tænke mig at John og jeg måtte røre og kærtegne dig” sagde Lise.
Jeg var da også blevet godt varm af at se på Lises krop så forslaget om at de skulle kærtegne mig, var nok lige hvad jeg trængte til. Men alligevel med en hvis uro. Jeg har altid haft svært ved at give mig fuldstændig hen. Haft svært ved at give så meget slip på mig selv, at det var sjældent at jeg fik orgasme når jeg var sammen med en mand. Det var tit dejlig at elske med en mand, men lige det sidste nåede jeg sjældent. Hvis jeg skal være helt ærlig, så er det nok kun når jeg rør mig selv at jeg kan nå orgasmen. Og sådan har det også altid været, når jeg har været sammen med en mand. Hvis jeg hjalp til med min hånd, så kunne jeg godt komme. Men det var noget jeg sjældent dyrkede. Jeg syntes måske at det var lidt flovt sådan at ligge og onanere, når man nu havde en mand ved siden af.

Nå men jeg besluttede mig for at tage bh og trusser af, og lægge mig på ryggen, og så bare nyde deres kærtegn. Da jeg smed trusserne, lød der et suk fra både John og Lise. De kunne nu begge se at jeg var helt glat. Jeg lagde mig på ryggen, hænderne ned langs siden og næsten samlede ben. Luk øjnene, sagde Lise. Jeg lukkede øjnene, og kunne mærke at mine arme blev løftet op, så de lå strakt ud op over mit hoved. Et par hænder på mine ankler som forsigtigt spredte mine ben, spredte dem så meget at de nu må have været helt frit udsyn til min glatte kusse.

Så begyndte de. Først hænder på den øverste del af kroppen. I mit ansigt, maven, brysterne og armene. Faste hænder, bløde hænder, hårde hænder. Min bryster voksede og jeg troede at de skulle sprænge. Jeg kunne mærke to tunger. To tunger der aldrig var samme sted. Den ene måske på mit bryst, mens den anden slikkede min navle. Jeg sukkede dybt, og denne behandling forplantede sig med lynets hast til mit skød. Jeg følte varmen i mit underliv, og jeg kunne begynde at mærke safterne løbe en lille bitte smule ud af kussen. Deres hænder og deres tunger fortsatte nu længere ned. Jeg kunne ikke mærke forskel på hvem der var hvem. Et langt varmt slik på min ene skamlæbe fik mig til næsten at skrige. Jeg ved ikke om det var John eller Lises tunge. Et par fingre der forsigtigt skiftevis samlede og skilte mine skamlæber ad. Jeg var ved at eksplodere af liderlighed. Ingen havde endnu rørt min kilder, men den må have været tydelig at se, for jeg følte den dunke og kunne også godt mærke at en eller anden en gang i mellem pustede blidt på den.
Nu blev et par hænder placeret på hver side af min kusse. Hænderne skilte mine skamlæber. Det var Johns hænder, for jeg kunne mærke at Lise nu sad mellem mine ben. Hun havde bøjet sig let fremover så hendes ansigt var placeret direkte foran min varme dunkende kusse. Jeg kunne mærke at hendes bryster hvilede på mine inderlår. Hendes brystvorter mod lårene og hendes åndedræt på min kusse. Jeg sukkede og klynkede. Sukkede og klynkede igen. Så rør mig dog for pokker tænkte jeg.
”Stop” sagde Lise. Nu er det Johns tur til at få sit ønske opfyldt. Hold da kæft hvor de legede. Her lå jeg. Driv våd, hamrende liderlig og trængte bare til at mærke nogen røre min kilder – og så stopper de. Jeg åbnede øjnene som fra en dyb drøm. John og Lise smilede til mig. Var det OK, spurgte Lise. Om det var OK, det var meget mere. Jeg var blevet helt vild, og havde faktisk mest lyst til at Lise slikkede mig mens jeg rørte mig selv til en orgasme. Men sådan var det altså ikke. Nu var det Johns tur til at få sit ønske opfyldt.

John kiggede på sin kone. ”Er du liderlig” spurgte han. Hun behøvede slet ikke at svare. Man kunne se hendes øjne skinnede og hendes kusse stod halvt åben. Behandlingen af mig havde forplantet sig til hendes underliv. John kiggede på mig og sagde ”Jeg vil gerne have at du slikker Lise”. Det ville jeg gerne. Jeg havde endnu ikke rørt hende. Rørt hendes dejlige bryster eller velformede krop. Lise lagde sig på ryggen og spredte villigt benene så jeg kunne lægge mig på maven mellem hendes lår.

Jeg startede med at lade min tunge løbe drillende rundt omkring hendes kusse. Lange bløde slik på den ene skamlæbe og lange bløde slik på den anden. Hun gispede hver gang min tunge rørte hende. ”Åh slik mig nu rigtigt” bad hun. Jeg skilte hendes skamlæber med mine fingre. Hendes indgang var nu helt åben. Jeg kunne se safterne glinse. Jeg lod min tunge søge en lille smule op i hende. Hun spjættede med hele kroppen som om hun havde fået et elektrisk stød. Jeg begyndte langsom at bolle hende med min tunge. Ind og ud – lange rolige bevægelser. Hun var ved at gå helt over gevind. Hun roterede med hele underlivet. Prøvede at få min tunge længere op i hendes kusse ved at støde hendes underliv mod mit ansigt og min varme tunge. ”Slik mig til jeg kommer – slik mig nu” hviskede hun. Og nu skulle hun få sin vilje. Jeg slikkede nede fra hendes indgang og til hendes kilder. Jeg kørte forsigtigt tungen om hendes kilder – den var varm og hård. Safterne begyndte at løbe ud af hende. Hendes åndedræt blev tungt, og hun gispede og små klynkede, hver gang min tunge ramte undersiden af hendes kilder. Jeg koncentrerede mig om det punkt på hendes kilder. Slikkede hårdere og mere intenst på netop det sted. ”Bliv ved, bliv ved, lige der” sagde hun. Og det gjorde jeg. Hendes kilder blev hårdere og hårdere, og til sidst kastede hun hovedet fra side til side – ”Nu kommer jeg – nu” skreg hun. Og hun kom. Kom med en forrygende kraft. Hendes kusse klemte sammen, hendes lår sitrede kroppen dirrede og safterne løb ud af hende. Lød ud af kussen og ned til hendes røvhul. Jeg blev ved med at slikke hendes kilder lige indtil hendes krop begyndte at slappe af. En række små rystelser i kroppen inden min tunge slap grebet om den nu helt hævede og våde kusse. Jeg var helt våd om munden af hendes safter.

Jeg satte mig op, og hun trak mig kontant og bestemt ned til sig, og kyssede mig heftigt på munden. ”Jeg kan smage mig selv ” sagde hun, og smilede bredt til mig.

Vi havde været fuldstændigt optaget af vores leg, og havde vel egentligt glemt alt om John. Men han havde tydeligvis ikke glemt os. Han sad ved siden af os, med en stor våd dunkende pik.

Skynd dig at ønske noget, sagde John, for nu var det min tur igen. Han trængte vist, men jeg havde ikke lyst til at koncentrere mig om ham lige nu. Det kan da godt være at det var tarveligt, når han nu sad der med hele sin synlige begejstring, men jeg trængte altså også selv til at blive behandlet. Det kan da godt være et hverken Lise eller John kunne give mig orgasme, men liderlig det var jeg, og jeg kunne vel hjælpe lidt til selv.
”Jeg vil gerne have at du slikker mig” sagde jeg til Lise. John så skuffet ud, men han var hurtig. ”Det er OK, hvis jeg så bestemme hvordan”, sagde han. Han sagde at jeg skulle lægge mig på alle fire, så Lise kunne slikke mig bagfra. Det gjorde jeg. Min røv stak lidt i vejret, og Lise satte sig godt tilrette lige bag mig. Lise trykkede mit hoved ned i madrassen, så jeg lå med hovedet ned af og røven lige i vejret. Det var fantastisk liderligt bare at ligge sådan. Jeg kunne mærke mine safter løbe stille og roligt ned af lårene, og nu kunne jeg mærke Lise begynde af massere mine balder. Hendes hænder æltede mine røvballer. Skilte dem og samlede dem. Bevægelserne forplantede sig til min kusse. Jeg kunne mærke hendes åndedræt helt omme mellem min kusse og mit røvhul. Og pludselig kunne jeg mærke en varm våd tunge. Tungen kørte rundt mellem kussen og røven. Rundt og rundt. Det var snart mere end jeg kunne holde til. Det var meget lang tid siden, at jeg var blevet så tændt, som jeg var nu. Jeg lå stadig med hovedet ned af, men John havde nu sat sig med helt spredte ben lige foran mit ansigt. Jeg kiggede op, og kunne se hans stive pik lige foran mig.
Med et langt suk tog jeg den i munden. Han smagte lidt sødt, de første sæd dråber var begyndt at løbe ud af spidsen af hans pik. Med munden klemte jeg om hovedet, og lod min tunge finde spidsen af hans pik. Hans stønnede og hans pik blev endnu hårdere.
Lise arbejde videre. Hendes tunge kørte rundt og rundt. Hvornår pokker rør hun mig rigtigt, tænkte jeg. Men det gjorde hun ikke. I stedet for at lade tungen bevæge sig hen mod min åbne kusse, bevægede tungen sig nu lidt op, og begyndte at slikke mig lige omkring mit bagerste hul. En helt fantastisk liderlig fornemmelse. Hendes våde tunge omkring mit røvhul, og Johns pik i munden. Jeg var ved at sprænges. Lise blev mere koncentreret. Hendes tunge bevægede sit nu slet ikke væk fra hullet. Hun gjorde sin tunge mere spids, og hun øgede presset direkte mod mit hul. Jeg kunne mærke at hvis jeg ikke strammede meget sammen, jamen så ville hendes tunge komme op i mig. Jeg prøvede at stramme min ringmuskel, men hendes tunge blev bare ved med at slikke og massere mig. ”Prøv at slappe helt af”, sagde Lise. Det gjorde jeg, og det udnyttede Lise med det samme. Min ringmuskel gav let plads til hendes tunge. Den smuttede forbavsende let ind i det hul, som jeg kun havde hørt nogen lege med, men aldrig selv havde drømt om. Det var en dejlig fornemmelse. Lises tunge føltes på en gang hård, blød våd og varm. Hun kneppede mig stille og roligt i røven med sin tunge. Kun lige ind og ud, så min ringmuskel skiftevis åbnede sig og lukkede sig.
Imens kneppede jeg Johns pik med munden. Jeg slikkede suttede og rykkede i den så godt jeg havde lært, og jeg tror faktisk at det virkede. John sad halvt op med lukkede øjne. Hans pik var stor og stiv og der løb hele tiden lidt sæd ud af den.
Jeg lod min ene frie hånd søge ned mellem mine ben, og fandt let min kilder. Den dunkede og var hård. Jeg masserede omkring min kilder med at par fingre, stak et par fingre op min kusse, og fandt tilbage til min kilder. Jeg kunne mærke at jeg var parat til at give mig helt hen til orgasmen, hvis jeg fik lov til at blive liggende her og samtidig kunne røre mig selv. Jeg koncentrerede presset mod min kilder. Masserede den hårdere og mere intenst. Mine ben begyndte at ryste, og det prikkede i kussen. Lise kunne vist godt mærke hvad der var ved at ske. Med et par faste hænder tog hun om min baller og spredte dem alt hvad hun kunne. Jeg gispede fordi det gjorde lidt ondt. Mit røvhul må have stået helt åbent, for jeg kunne mærke Lises tunge komme helt op. Så langt oppe havde den ikke været tidligere. Nu kunne jeg ikke længere. Min orgasme startede i kussen. Bredte sig hastigt ud i benene op i brysterne, ud i armene og fingre. Hele min krop sitrede, min kusse trak sig sammen om min to fingre jeg havde oppe i kussen. Min ringmuskel trak sig sammen om Lises tunge, så jeg var helt bange for at hun skulle sidde fast. Langsomt, uendelig langsomt ebbede min orgasme ud. Lise trak forsigtigt tungen ud af min røv og jeg væltede om på siden. John sad og kiggede med store øjne. Jeg tror at han var overrasket over hvor kraftig min orgasme havde været.

John sad stadig med sin store stive pik. Jeg ville elske at ride den eller blive taget bagfra af den, men det var desværre ikke min tur til at ønske. Lise skulle ønske næste gang. ”Vil du være med til at give John en vild orgasme” spurgte hun mig. Og ja det ville jeg selvfølgelig gerne. Nu havde pigerne lige skreget, så nu måtte det vel være vores tur til at give ham en oplevelse som han sent ville glemme.

Lise lagde sig på ryggen. ”Læg dig over mig så jeg kan nå din kusse med min tunge”, sagde Lise. Jeg placerede mig over hendes ansigt, men også sådan at mit ansigt lå lige ud for hendes kusse. ”Nu vil jeg ligge og se dig blive kneppet af min mand”, sagde Lise nede fra mine lår. Jeg kunne mærke John stille sig op bag ved mig, men jeg kunne også mærke at Lise slikkede hans pik lige inden den skulle op i mig. Lise holdt om pikken, og placerede den lige foran min kusse. Pikhovedet forsvandt op i mig, og langsomt, meget langsomt trængte hele Johns pik op i mig. Det var en varm dunkende fornemmelse. Han lå nu stille oppe i mig, og Lise tunge fandt min kilder. John begyndte at kneppe frem og tilbage. Lise skiftevis slikkede mig når pikken var helt oppe i mig, og når pikken var nærsten helt ude, slikkede hun Johns pik. Fornemmelsen af både pik og pige slik var fantastisk. Jeg begyndte igen at mærke den velkendte sitren fra før. John øgede hastigheden og kræften af sine stød. Jeg begyndte at små skrige hver gang han stødte helt i bundt. Han kunne mærke at hans stød virkede på mig, og hans pik blev endnu stivere og større. Nu vil jeg også mærke dig John, sagde Lise nede fra mine ben. John kom hurtigt ned i den anden ende. Han sad nu på knæ mellem Lises ben, og mit ansigt var lige ud for hans pik og Lises kusse. Jeg tog om hans pik, og førte den hen til Lises indgang. Hun var helt klar og åben. John stødte en gang, langt og hårdt helt op i Lise. Hun skreg. Jeg begyndte at onanere Lise imens John førte sit stive lem ind og ud af kussen, som var rød, hævet og våd. Lises kilder blev hårdere. Jeg lagde nu min hånd på Lises skød, så jeg havde en finger på hver side af hendes indgang. Her kunne jeg både mærke den varme kusse men også Johns stive pik. Pikken kørte ind og ud, samtidig med at den blev gnedet af mine fingre.

Det blev for meget for John. Hans vejrtrækning ændrede sig til små brøl. Hans mavemuskler strammedes. ”Jeg sprøjter….nu…”, skreg han da hans første ladning blev sendt op i Lise. Men jeg var vist heller ikke helt mig selv længere. Dyrisk og uden hæmninger tænkte jeg, ”Hun skal altså ikke hele fornøjelsen”. Så jeg tog resolut pikken ud, og tog den i munden mens den sprøjtede. Jeg kunne mærke den varme sæd i munden og den søde smag. John kneppede mig i munden mens de sidste sprøjt kom.
Det er meget sjældent at jeg dyrker oral sex, og at få en andens mands orgasme i munden, er noget som jeg kun har dyrket meget sjældne gange før. Men i dag var altså en af de dage, hvor jeg var så tændt og liderlig, at mine lyster overskyggede mine hæmninger. Johns sæd fyldt min mund, og jeg havde stadig et godt greb om pikken med mine læber. Jeg åbnede munden lidt, og sæden begyndte at løbe ud, dryppe ned på Lises kusse. Jeg slap pikken helt med munden, og lod al sæden løbe ud. Prøvede at ramme Lises kilder. Sæden løb ned over hendes åbne kusse og ned mellem hendes lår. John sad stadig på knæ mellem Lises ben, men hans pik hang nu slapt glinsende ned. De sidste dråber fra min mund næsten spyttede jeg ned på kilderen.

”Rør mig” kunne jeg høre Lise sige. ”Rør mig lige en gang til” gentog hun. Jeg lå stadig ovenpå hende. Jeg lagde min hånd på kussen, og begyndte at massere hendes kilder. Hun var blevet plask våd at Johns sæd, som jeg havde spyttet ud på hende. Hendes kilder var hård, og hun var meget tændt. ”Hårdere….hårdere” sagde hun, da jeg masserede kilderen. Og jeg gjorde det hårdere og hurtigere. Hendes orgasme nærmede sig hurtigt. Hun måtte have været meget tæt på tidligere da John bollede hende. Man kunne høre lyden af mine fingre som masserede den plask våde kusse og kilder, jeg øgede trykket på hendes kilder, og hun begyndte at gispe. Hendes mund sugede sig fast på min kusse, hendes ben strakte sig ud og hun strammede musklerne. Hendes tunge kørte ud og ind i mig, mens hendes orgasme fik hele hendes krop til at ryste. Jeg blev ved med at bruge mine fingre på hendes kilder, indtil hendes krop begyndte at slappe af. Hendes tunge trak sig ud af min kusse, og hun lod hovedet falde tungt tilbage på madrassen.
Jeg lod mig falde ned ved siden af hende. Lagde mig ryggen så vi lå med hovedet i hver ende. John havde lagt sig på maven halvt ovenpå Lise. ”Hold da kæft hvor jeg kom”, sagde Lise efter en lille pause. ”Ja det gjorde jeg altså også” sagde jeg. John som vist ikke rigtigt var kommet til hægterne endnu, gryntede også et eller andet.

Sådan lå vi i ti minutters tid inden vi langsomt rejste os og tog tøj på. Mine ben var som gelé, hele min krop virkede som gummi, men en helt fantastisk dejlig fornemmelse. En fornemmelse af at have elsket på en måde, hvor det ikke gjaldt om holde på formerne eller vise mig fra en bestemt side. Jeg havde elsket uhæmmet. Gjort og fået lige det som liderligheden og lysten havde ønsket, sammen med to mennesker som også havde givet alt hvad de havde i sig.

Lige nu sidder jeg hjemme i min lejlighed på Østerbro, og skriver om den oplevelse jeg havde for blot tre dage siden. En fantastisk oplevelse. Jeg havde selvfølgelig aftalt med John og Lise at vi skulle ses igen, men der er langt til Jylland, og at arrangere et møde med dem, og sikre at de er alene uden deres børn – ja så går der nok desværre et stykke tid inden vi alle tre ses igen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.