Min kones patter

Noget af det jeg er særligt vild med hos min kone, er hendes store patter. De er 100% naturlige og virkelig bløde. Når vi har sex, hopper de helt naturligt og føles dejlige at holde om og mærke imens man ser sin pik forsvinde ind i konens våde kusse. Min kone selv, er ikke videre begejstret for sine patter. – hun siger at hun synes de er for store og har også overvejet at få lavet de store patter mindre, men NEJ, der sætter jeg grænsen. Min kone skal sQ ikke have lavet patterne mindre. De er perfekte som de er, og det er jeg også sikker på at I vil give mig ret i, når I nu kan se vores privatfotos nedenfor. Hun er ud over at være meget liderlig og glad for sex, ej heller bleg for at blotte sig når jeg finder vores kamera frem og skyder nogle frække fotos. Her var det altså med patterne som fokus. Men bare rolig, der kommer også fotos af hvor vi er sammen, elsker og har sex.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.