Pik i min fisse

Uhmmm hvor jeg elsker at få pik i min våde fisse. Jeg er så liderlig lige nu og da der ingen fyr er til at kneppe mig, må jeg nøjes med at lege med min dildo, som også formår at få mig til at komme utallige gange. Jeg skriger og stønner højlydt imens jeg leger med min fisse, men ville ønske at det var en pik der var inde i min våde fisse.

Jeg onanerer dagligt og tror måske naboerne er en smule irriterede over mine højlydte støn. Det er ved at være noget tid siden jeg sidst har haft sex, og det kan jeg godt mærke på mine ustyrlige behov og lyster. Hvorfor skal
det være så svært at finde en mand der bare hiver pikken frem og gør min fisse våd så han kan trænge op i den?

Hvis du er en frisk mand i 20’erne og har en stor pik du hurtigt kan få stiv, så kontakt mig. Jeg er en enlig mor til 2, der ikke får nok pik. Savner at blive kneppet hårdt og uforpligtende af en robust mand med et ordentligt lem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.