Store bryster

Store bryster
Store bryster

Jeg ved godt at hun måske er i overkanten, men det gør mig altså ikke noget. Og når jeg siger i overkanten, hentyder jeg selvfølgelig til hendes bryster, som er ret store!! Men aldrig FOR store 🙂 Hun hedder Camilla og er fra Danmark. Det kan snart ikke blive meget bedre fra? Altså det er jo ingen hemmelighed at bryster sjældent er virkelig pæne, men når man så falder over et par bryster som rent faktisk er det, OG er fra Danmark, ja så bliver det sgu ikke bedre!

På billederne sker der ikke det helt vilde, for den står nemlig udelukkende på en omgang fremvisning af de danske bryster som vi absolut intet har imod at se lidt mere til. Mon der også en dag dukker billeder op, hvor man ser den dejlige Camilla dyrke noget lækker sex med en landsmand? Jeg ville ihvertfald ikke have noget imod at pounde den danske fisse hvis det var med frit udsyn til brysterne over mit hovede (og nej, ikke mit pikhovede hehe).

Jeg er ikke sikker på at det et naturlige bryster hun har, men hvis jeg skal være straight forward, må jeg sgu også indrømme at det intet gør mig hvad enten de er fake eller ej. De er fucking frække og det kan man ikke tage fra hende! Min drømmescenarie er at hun ligger under mig imens jeg tømmer min pik for sperm ud over hendes store bryster.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.